Testimoniale

Buna, sunt Ioana din Bucuresti si vreau sa va impartasesc si voua parerea mea. Am fost invitata de Mihaela Luca (o fata finuta, amabila, o super tipa 🙂 ) la un rasfat pentru ten, din partea Herbalife, cu produse NouriFusion, dar si o evaluare gratuita a alimentatiei, masurarea grasimii interne, caloriilor consumate si caloriilor pe care ar trebui sa le consumam, etc. Am fost primita cu dragoste intr-o atmosfera fara incordare, libera sa incerc produse si sa aflu raspuns la problemele mele. Super!!! Nu vreau sa va indrug verzi si uscate ca poate multi sunt sceptici,(cum si eu am fost la inceput) va spun doar ca produsele sunt chiar bune, masca pentru hidratarea tenului, crema pentru cercane cu vitamina C, Cleanserul pentru ten si altele, nu va puteti convinge decat incercand pe pielea voastra, sunt sedinte organizate saptamanal, un mod corect de informare si multe chestii interesante: sa vedeti unde gresim cand aplicam crema pentru fata, pasii corecti pentru un ten frumos si multe altele. Eu va recomand sincer! Exista o solutie si pentru problema ta, eu am gasit pentru a mea! Mihaela chiar m-a ambitionat si imi doresc sa schimb stilul actual de viata, deci ma bucur ca am sprijinul ei, al lor. Va multumesc ca existati si nu incetati sa incurajati si sa ajutati, chiar daca e nevoie sa fim trasi un pic mai mult de maneca! Va pup si va doresc toate cele bune si frumoase :*

(Ioana, 27 ani, Bucuresti)

60 kg este si tinta mea. Acum am 68 de kg. Am avut initial 74 ,dar datorita programului recomandat de Mihaela am reusit sa incap din nou in vechile haine. Shake-ul mi s-a parut DELICIOS (eu am optat pentru cel cu aroma de mere si scortisoara), insa cel mai mult m-a ajutat suplimentul de crom (Thermojetics Yellow). Pasiunea mea recent descoperita ma face sa am zilnic dulciuri si torturi in fata ochilor, fapt ce m-a si facut sa ma ingras mult intr-un timp relativ scurt. Datorita acestui supliment am reusit sa tin in frau pofta de dulciuri. Si lucrul cel mai important este ca am redescoperit cum sa duc un stil de viata sanatos… si asta datorita Mihaelei Luca si Herbalife.

(Ana, 33 ani, Constanta)

Buna, Herbal community!! Ma bucur ca am avut si eu ocazia sa interactionez cu compania voastra!! Aveti niste produse minunate, care reusesc sa ajute intr-adevar! Povestea mea e destul de simpla: m-am imprietenit cu Mihaela Luca (o fata extrem de sociabila, care nu a ezitat sa ma ajute in problemele mele legate de ten si alimentatie). Cu ocazia zilei mele de nastere a reusit sa ma convinga sa particip la o sedinta de tratament facial. Deci, nu pot spune altceva decat ca m-am simtit extrem de rasfatata si, din acel moment, extrem de relaxata. Toate produsele au o calitate ridicata, isi fac efectul inca de la prima utilizare. Gratie sfaturilor Mihaelei am reusit sa-mi eliberez chipul de acnee, am invatat ca intr-adevar pot scapa de kilogramele in plus foarte simplu – exista un shake special pentru oamenii zilelor noastre, adica cei care nu reusesc sa respecte mesele cu regularitate, pentru cei aflati mereu in graba, pentru cei stresati. Chiar merita sa faci parte din Herbalife sau sa cumperi produsele lor. Multumesc Herbalife, in special Mihaelei Luca si minunatei sale echipe!
Cu tot dragul,
Mada (23 ani, Bucuresti)

 

Buna, numele meu este Alina si sunt foarte incantata de produsele Herbalife, am inceput si eu o dieta pentru slabire si vreau sa mentionez ca am slabit deja 7 kg si peste 50 cm.  Sunt foarte multumita de aceste produse, pot sa declar “I love Herbalife” cu ajutorul acestor produse ma simt mult mai bine, dorm mai bine, nu mai sunt asa obosita, mi-e foarte bine din toate punctele de vedere.

        Eu sunt fana shake-ului de cappuccino, este delicios, imi place la nebunie, pastilele de Cell-U-Loss ajuta la slabirea in cm si recomand crema de remodelare corporala, este absolut extraordinara!

        Eu acum am intrat in echipa Herbalife multumita dragei mele prietene Mihaela Luca, o fata deosebita care m-a ajutat foarte mult si pot sa zic ca sunt distribuitor independent. Pastilele Herbalifeline cu Omega 3 m-au scapat de durerile in piept in doar 2 zile, acum i-am luat si mamei mele si se simte excelent .

        Va recomand si produsele cosmetice Herbalife care sunt foarte bune, mie imi place masca exfolianta NouriFusion.  Sunt exceptionale produsele Herbalife, am incredere in ele si va recomand cu multa caldura!

(Alina, 23 ani, Otopeni)

 Buna, eu sunt Ana din Braila! Am inceput cu un program de initiere de slabit, motivul a fost faptul ca nu ma mai simteam bine in pielea mea, nu ma mai incap hainele si foarte mult disconfort. Sunt in prima luna si deja am dat jos 5 kg in primele 18 zile, ma simt minunat, dorm mult mai bine, sunt mult mai activa si nu mai am deloc senzatia de balonare! Shakeul e grozav deoarece te satura si nu mai simti nevoia de acel ceva dulce. In primele zile e un pic mai greu, dar apoi se obisnuieste organismul, te obisnuiesti usor usor si iti creezi un mod de viata sanatos! Iar cand vezi rezultatele devii si mai puternic! Conteaza mult si sfaturile celui care se ocupa de tine, ale indrumatorului! Am avut 105 kg la inceputul lunii februarie, iar pe 18 februarie cantarul arata minus 5 kg! Cred ca sunt pe drumul cel bun! Pana in decembrie sper sa ajung la 60 kg, greutate pe care o aveam cand m-am casatorit! Va pup pe toti si va asigur ca nu o sa regretati daca folositi aceste produse, sunt salvarea noastra a plinutelor 🙂

(Ana Maria, 24 de ani, Braila)

 

3 responses to this post.

  1. Ana, tine-o tot asa pentru ca functioneaza cu siguranta! Eu am slabit 52de kg cu programul Herbalife si mi-am schimbat viata in totalitate.
    Noi iti tinem pumnii si tu ne tii la curent, ok?

    Răspunde

  2. Posted by turcu ana on 25 iulie 2012 at 11:10 am

    buna tuturor!datorita sprijinului Mihaelei si produselor am reusit sa ajung la 90 kg de la 105!deci se poate!sunt foarte fericita ca sunt in descrestere!va incurajez sa aveti ambitie ptr ca se poate !AJUTATI DE HERBALIFE SE POATE!va pup pe toate!

    Răspunde

  3. […] Testimoniale « Thermo Complete, aliatul unui corp frumos si sanatos […]

    Răspunde

Lasă un comentariu