Pentru sportivi…sau nu

Se stie ca o conditie fizica buna ne poate creste nivelul de concentrare, intareste musculatura, diminueaza riscul imbolnavirilor si apara sistemul imunitar. Pentru a veni in ajutorul celor care doresc sa-si dezvolte musculatura, sa slabeasca sanatos sau pur si simplu sa aiba mai multa energie, Herbalife a creat doua produse ideale: Pudra proteica si LiftOff.

Este un supliment de proteina, fara grasimi, de buna calitate. O lingurita are doar 23 kcal si asigura 5 g proteine din soia si zer. Proteina din soia este singura care contine toti cei 9 aminoacizi esentiali si pentru ca este usor asimilata de organism asigura energie si satietate pe termen lung. Este perfecta pentru a controla senzatia de foame, contribuie la sanatatea sistemului osos si  ne ajuta sa atingem aportul proteic personalizat. Cei care fac sport regulat se vor bucura sa afle ca pudra proteica ajuta la formarea si mentinerea masei musculare si poate preveni febra musculara. Este un produs recomandat pentru persoanele care au un surplus mai mare de kilograme pentru ca ne face sa slabim frumos, remodelarea corpului neafectand conditia pielii (nu apar vergeturi). Pudra proteica Herbalife nu are gust si nici miros, se poate adauga cu usurinta in shake, care datorita proteinelor din zer (aminoacizi solubili) capata un aspect cremos. Sigur ca este recomandat consumul alimentelor-surse clasice de proteine: carne, lactate, oua, nuci si alune, etc. insa pudra proteica are un mare avantaj si anume continutul minim de grasimi.

LiftOff este o bautura efervescenta cu 0 calorii, 0 zahar si doar 4 carbohidrati. Contine L-taurina (combate oboseala), guarana, cofeina, Panax ginseng, Ginkgo biloba s.a. LiftOff ofera energie, contribuie la imbunatatirea performantelor sportive, ne ajuta sa ne concentram mai bine si stimuleaza memoria de scurta durata. O calitate importanta a acestei bauturi este ca asigura 100% DZR de vitamina C (proprietati antioxidante) si un aport excelent din complexul de vitamine B (pentru energie). Produsul este disponibil in 2 variante delicioase: portocale si lamai verzi, tabletele sunt ambalate separat (pot fi mereu la indemana) si se dizolva rapid in apa rece (1 tableta la 250 ml de apa plata).

Puteti afla informatii despre sportivii care consuma produsele Herbalife si activitatea de sponsorizare a companiei accesand site-urile: http://www.herbalifesports.com/ si http://www.herbalifesportsifitness.ro/.

Va recomand sa cititi, cu atentie, urmatoarele articole: despre energizantele din comert si deficitul de proteine.

Consultant wellness Mihaela Luca

0765712634

mihaela_luca2005@yahoo.com

Lasă un comentariu