Gata cu celulita! Sa vorbim despre remodelare

Celulita este un termen care se refera la grasimea cu aspect neplacut de sub piele si la excesul de fluide din tesuturi, fapt care cauzeaza denivelari ale epidermei. Celulita este o dereglare a schimbului de substante, prin acumularea sub piele a grasimilor si a reziduurilor toxice.

Factorii care determina aparitia celulitei sunt: modul gresit de alimentatie (o cantitate considerabila de grasimi animale; excesul de glucide, conservanti si aditivi alimentari; consumul insuficient de legume, fructe proaspete si suplimenti de vitamine), sedentarismul, genetici, dereglari hormonale, stresul, fumatul si o circulatie sanguina problematica.

Retentia apei in organism sau edemul – denumirea medicala – reprezinta acumularea excesiva de lichide la nivelul intregului organism sau doar intr-o anumita parte a corpului. Este de fapt un dezechilibru intre lichidele pe care le pierdem (prin urina si transpiratie) si ceea ce absorbim (apa, sucurile, ceaiurile, etc. pe care le bem si apa continuta de alimente).

Cauzele retentiei de apa sunt: statul in picioare pe o perioada indelungata, caldura puternica, tulburarile hormonale, alimentatia nesanatoasa (consumul excesiv de sare, zahar, margarina, paine alba, alcool si prajeli), medicamentele (pentru hipertensiune, corticosteroizi, anticonceptionale, etc), varicele, tromboflebita acuta, insuficienta renala, afectiuni ale ficatului si insuficienta cardiaca.

Cell-u-loss este un supliment alimentar cu o compozitie din plante, trei minerale (calciu, fier, magneziu) si vitamina C. Scopul acestor tablete este de a elimina retentia de lichide, de a contribui la tonifierea zonelor afectate de celulita si de a ne ajuta sa slabim in centimetri.

Printre ingredientele naturale ale produsului gasim : anghinare, seminte de telina, radacina de cicoare, matase de porumb, seminte de chimen si de mustar, radacina de papadie si hamei. Toate aceste plante contribuie la eliminarea apei in exces din tesuturi, la reducerea celulitei si la disparitia senzatiei de picioare « grele ».

De asemenea, Cell-u-loss are un continut optim de potasiu, care joaca un rol important in mentinerea echilibrului hidric al organismului, in timp ce magneziul contribuie la echilibrul electrolitic.

Pentru rezultate cu adevarat remarcabile, recomand si folosirea cremelor care lupta impotriva aspectului de « coaja de portocala ». Lotiunea de gomaj pentru corp si crema tonifianta, concepute in urma unor cercetari moderne in domeniul ingrijirii pielii, ne ajuta sa uitam de aspectul tern al zonelor sensibile (talie, solduri, coapse).

Cremele contribuie la exfolierea pielii (stimuleaza si procesul natural de eliminare a celulelor moarte), iar multi-acizii din fructe si plante ajuta la reducerea celulitei, imbunatatirea texturii si tonusului pielii. In final, pielea este matasoasa, moale si supla pentru ca noi sa intram fara complexe in sezonul cald. Lotiunea pentru gomaj contine ulei de jojoba pentru a proteja si hidrata pielea in urma exfolierii.

Consultant wellness Mihaela Luca

0765712634

mihaela_luca2005@yahoo.com

9 responses to this post.

  1. Posted by cosofret on 10 iulie 2011 at 1:38 pm

    As vrea si eu cateva informatii despre produsele de slabit si cat ar costa pt o cura.

    am 85 kg.

    Răspunde

  2. Posted by anton anca on 14 martie 2012 at 10:04 am

    as dori sa aflu cam cit costa produsele pentru slabit si daca poate sa le ia toata lumea eu avind probleme cu inima?

    Răspunde

    • Buna Anca, produsele sunt sigure, nu interactioneaza negativ cu tratamentele medicamentoase (daca e cazul) ci chiar protejeaza inima pe durata slabirii. Ideal ar fi sa imi lasi un numar de telefon, te voi contacta si iti pot oferi astfel mai multe informatii. Pentru ca locuiesti in Bucuresti, mi-ar face placere sa ne vedem la biroul meu, putem face o evaluare gratuita de sanatate si alimentatie in urma careia sa iti pot oferi recomandari personalizate.

      Răspunde

  3. Posted by nicolae ligia on 29 martie 2012 at 4:57 pm

    PE MASURA CE CITESC ARTICOLELE,REALIZEZ CAT DE BINE INFORMATA SUNTETI,VA ROG SA-MI RASPUNDETI LA INTREBARILE DESPRE RMR SI APA DIN ORGANISM MASURATA CU INSTRUMENTUL AGREEAT DE HERBALIFE.MULTUMESC

    Răspunde

    • Ligia, buna din nou! Ti-am raspuns deja la intrebarea legata de rata metabolica in repaus, NU exista un aparat agreat de Herbalife care sa masoare apa din organism! Eu nu folosesc acel instrument la masuratori si de aceea repet ca ar fi trebuit sa ceri detalii suplimentare consultantului care ti-a facut evaluarea.

      Răspunde

  4. Posted by Alin on 11 iunie 2012 at 4:07 pm

    Incredibil blog!Felicitari!

    Răspunde

  5. […] ca e un mare neadevar aici, retentia de lichide avand cu totul alte cauze despre care puteti citi aici. De asemenea, nu incercati sa faceti exces de zel si sa beti mai mult de 3 litri de apa zilnic cu […]

    Răspunde

  6. Posted by Rocas Paula on 24 ianuarie 2013 at 6:38 pm

    Vreau si eu mai multe informatii despre aceste produse, si mai alea care sunt cele mai bune metode de a slabi. Pentru ca nu reusesc sa scap de kilogramele in plus atat de usor. Paula

    Răspunde

Lasă un comentariu